Josep Pitarch

Cap de la Unitat de Cultura i Esports de la ONCE Catalunya

Josep Pitarch

Cap de la Unitat de Cultura i Esports de la ONCE Catalunya

Biografia

< Tornar a PROGRAMA

Format com a tècnic en empreses i activitats turístiques, he desenvolupat la meva activitat professional en l’àmbit de la gestió en la petita empresa.

L’any 2007, se’m va reconèixer  una discapacitat visual, i dos anys més tard m’incorporo, primer com a afiliat i posteriorment com a treballador, a l’ONCE. A principis de 2015, vaig ser seleccionat i inclòs en un programa de formació i promoció interna per a futurs gestors en l’àmbit dels Serveis Socials per a afiliats, dins de l’Organització ONCE. El programa constava d’una fase teòrica, seguida d’una etapa de desenvolupament professional en diferents departaments de l’organització. Després de superar aquesta formació, al novembre de 2015 m’incorporo a l’equip de gestió ONCE Catalunya sent nomenat Cap de la Unitat de Cultura i Esport.

Davant d’aquesta nova situació, decideixo reorientar la meva carrera professional, actualitzar la meva formació i ampliar el meu perfil professional en els camps de l’accessibilitat, l’oci i el turisme accessible, establint contactes amb tot tipus d’associacions, organitzacions i fundacions que desenvolupen les seves competències en el sector de la discapacitat. En aquest sentit vaig realitzar el Treball de fi de Grau Universitari en el qual desenvolupament un projecte d’accessibilitat en el sector turisme-lleure que gràcies a l’interès i col·laboració que van mostrar algunes empreses, es va aconseguir portar a la pràctica.

Així mateix, per tal de millorar les meves competències a l’entorn de les empreses d’economia social, també he cursat un màster universitari de Direcció d’empreses (Direcció de les organitzacions en l’economia del coneixement). Com a finalització  d’aquests estudis de màster he presentat el treball fi de màster sobre l’accessibilitat comunicativa en els entorns i espais d’oci cultural titulat “Implementació i Millora dels elements d’Accessibilitat Comunicativa”.

Totes les sessions de Josep Pitarch

TAULA RODONA

15 juny
16:15 - 17:15h