Patricia Puig

Coordinadora de projectes a la Dirección de Memoria, Historia y Patrimonio del ICUB

Patricia Puig

Coordinadora de projectes a la Dirección de Memoria, Historia y Patrimonio del ICUB

Biografia

< Tornar a PROGRAMA

Treballa per a l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) – Ajuntament de Barcelona des de l’any 2004. És llicenciada en Belles Arts i màster en Museologia per la Universitat de Barcelona.

Actualment coordina projectes transversals relacionats amb el patrimoni i els museus municipals a la Direcció de Memòria, Història i Patrimoni de l’ICUB, projectes de l’àmbit de les col·leccions i dels programes públics, com ara, junt amb els tècnics de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMD), aspectes relacionats amb l’accessibilitat als museus, i la participació dels centres de l’ICUB al programa Apropa Cultura.

Entre els anys 2013 i 2016 va coordinar diversos processos per a la posada en marxa del Museu de Cultures del Món, encarregant-se principalment de la coordinació de la museografia, inclosos aspectes d’accessibilitat tant física com comunicativa. Entre els anys 2004 i 2013 va coordinar exposicions de producció pròpia al Museu d’Història de Barcelona, així com projectes en col·laboració amb altres institucions locals i internacionals. Entre 2005 i 2010 fou també responsable local dels programes universitaris de Boston College (MA, Estats Units) a Barcelona.

Totes les sessions de Patricia Puig

El grup de museus i accessibilitat

16 juny
11:00 - 11:30h