Quim Vicente Ibáñez

Coordinador de Museus, Direcció de Memòria, Història i Patrimoni del ICUB

Quim Vicente Ibáñez

Coordinador de Museus, Direcció de Memòria, Història i Patrimoni del ICUB

Biografia

< Tornar a PROGRAMA

Llicenciat en Història de l’Art per la UB , és coordinador de museus i responsable dels programes públics de la Direcció de Memòria, Història i Patrimoni de l’Institut de Cultura de Barcelona, ​​Ajuntament de Barcelona.
Actualment i entre d’altres responsabilitats treballa en l’Impuls de programes transversals amb els museus municipals i de la resta de la ciutat. De manera especial:
– Programes de millora de l’accessibilitat comunicativa dels museus
– Coneixement del públic dels museus.
– Coordinació d’accions d’àmbit ciutadà en relació a la projecció pública dels museus com; “La Nit dels Museus”, programa “IN-Museu” i diversos programes educatius.
Des de la pròpia Direcció de Memòria, Història i Patrimoni ha coordinat el desenvolupament de diferents projectes de nous museus com el Museu de Cultures del Món, o el projecte museogràfic del Museu de la Música de Barcelona.
Coordinació de diferents taules de treball per a la definició de línies és estratègiques en relació als museus i l’educació, la comunicació, la governança o les polítiques de públics.
De 2000 a 2006 va ser responsable del departament d’exposicions temporals del Museu d’Història de la Ciutat de Barcelona.
De 2008 a 2011, i des del 2016 és el representant de l’Ajuntament de Barcelona a la Junta de Museus de Catalunya.

Totes les sessions de Quim Vicente Ibáñez

TAULA RODONA

14 juny
16:45h - 17:45h