Roger Marcet Barbé

Director del Museu Marítim de Barcelona

Roger Marcet Barbé

Director del Museu Marítim de Barcelona

Biografia

< Tornar a PROGRAMA

Nascut l’any 1953 a Barcelona i resident des de fa anys a Sant Quirze del Vallès.
L’any 1976 es llicencia en grau en Filosofia i Lletres, secció Història (Prehistòria i Història Antiga) per la Universitat Autònoma de Barcelona i finalitza  l’any 1978 els cursos de Doctorat en la mateixa Universitat.

En el 1992 es diploma en Funció Gerencial a les administracions publiques per l’Escola d’Administració i Direcció d’Empreses.
Al llarg de la seva vida professional ha impartit i ha assistit a nombrosos cursos, jornades, congressos i conferències relacionats amb la museologia, l’arqueologia i el patrimoni cultural en general.
Entre les responsabilitats que ha tingut cal destacar la de conservador del Museu d’Arqueologia de Catalunya, Director coordinador dels catorze museus de la Diputació de Barcelona, Director del Centre de Recursos Culturals de la Diputació de Barcelona, Director de l’Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona, Director tècnic del Consorci de Patrimoni de Sitges, Director del Museu Romàntic de Vilanova i La Geltrú i responsable de programes i projectes sobre patrimoni cultural.
Ha estat membre de Consells Assessors i  Comissions Tècniques de Patrimoni Cultural i membre de diferents associacions internacionals relacionades amb els museus i el patrimoni cultural
Actualment és Director General del Consorci de les Drassanes Reials i Museu Marítim de Barcelona.

Totes les sessions de Roger Marcet Barbé

TAULA RODONA

14 juny
16:45h - 17:45h

Benvinguda protocol·lària

14 juny
9:00h - 9:30h