Sònia Gainza

Directora d'Apropa Cultura

Sònia Gainza

Directora d'Apropa Cultura

Biografia

< Tornar a PROGRAMA

Sonia Gainza Bernal, directora i fundadora del programa Apropa Cultura. Del 2002 al 2006 va ser cap de màrqueting a L’Auditori de Barcelona on, a partir del 2006, va engegar Apropa Cultura.

Llicenciada en Ciències Empresarials i  Màster en direcció i administració d’empreses per ESADE (Universitat Ramon Llull), i Titulació de Grau Mig de Piano i Superior de Cant al Conservatori Municipal de Música de Barcelona.

És mare d’una filla amb discapacitat intel·lectual i impulsora de l’escola inclusiva. Compta amb 25 anys d’experiència professional a diferents sectors, des de distribució, àmbit social i de l’ensenyament, cultural i de l’administració pública. Ha treballar a les àrees de marketing, comunicació, producció i direcció.

És coordinadora de les activitats socials participatives de L’Auditori: Et toca a tu, el concert participatiu anual de l’OBC amb entitats que treballen amb la música com a eina d’integració social, i Un matí d’orquestra, els tallers musicals tallers dissenyats per a persones amb Alzheimer i persones amb discapacitat intel·lectual.

 

Sobre Apropa Cultura: és el programa dels equipaments culturals que actualment uneix a més 90 auditoris, teatres, museus, espais singulars i festivals de 26 municipis de Catalunya. El programa facilita l’accés a la programació cultural a les persones en situació de vulnerabilitat ateses per les entitats socials.

Totes les sessions de Sònia Gainza

Apropa cultura, una aposta per a la participació de les persones amb discapacitat a la programació cultural

15 juny
15:45h - 16:15h