Viviane P. Sarraf

Investigadora sobre comissariat accessible, Instituto de Estudos Brasileiros da Universidade de São Paulo

Viviane P. Sarraf

Investigadora sobre comissariat accessible, Instituto de Estudos Brasileiros da Universidade de São Paulo

Biografia

< Tornar a PROGRAMA

Viviane Sarraf (llicenciada en Arts, Mestra en Ciències de Informació i Doctora en Comunicació i Semiòtica) és investigadora i professora de l’Institut d’Estudis Brasilers de la Universitat de Sao Paulo – Àrea d’Accessibilitat i Participació en Museus i Patrimoni i coordina el GEPAM – Grup d’Estudis i Investigació d’Accessibilitat en Museus.

Doctora en Museologia i Professora col·laboradora del Programa de Postgrau Inter unitats en Museologia de la Universitat de Sao Paulo (2013-2016). Professora en el Màster en Accessibilitat Cultural de la Universitat Federal de Rio de Janeiro (2013-2014).

És consultora de Museus Acessíveis – una empresa que desenvolupa projectes d’accessibilitat per a museus i de preservació i difusió del patrimoni cultural en tot Brasil.

Va ser comissària i coordinadora del Memorial Dorina Nowill de la Fondación Dorina Nowill per a Cecs de Sao Paulo / Brasil entre 2002 i 2013.

Ha rebut títols i honors nacionals i internacionals com les Bones Pràctiques del Comitè d’Educació i Acció Cultural de l’ICOM, dues edicions del Premi Cultura i Salut – Ministeri de la Cultura del Brasil, títol de Emprenedora Social d’Artemisia International i Premi Investigador de Secretària de la Cultura de Sao Paulo en la àrea d’accessibilitat cultural.

Totes les sessions de Viviane P. Sarraf

TAULA RODONA

15 juny
16:15 - 17:15h