Quim Vicente Ibáñez

Coordinator of Museums, Department of Memory, History and Heritage at the Barcelona Institute of Culture

Quim Vicente Ibáñez

Coordinator of Museums, Department of Memory, History and Heritage at the Barcelona Institute of Culture

Biography

< Tornar a PROGRAMA

Llicenciat en Història de l’Art per la UB , és coordinador de museus i responsable dels programes públics de la Direcció de Memòria, Història i Patrimoni de l’Institut de Cultura de Barcelona, ​​Ajuntament de Barcelona.
Actualment i entre d’altres responsabilitats treballa en l’Impuls de programes transversals amb els museus municipals i de la resta de la ciutat. De manera especial:
– Programes de millora de l’accessibilitat comunicativa dels museus
– Coneixement del públic dels museus.
– Coordinació d’accions d’àmbit ciutadà en relació a la projecció pública dels museus com; “La Nit dels Museus”, programa “IN-Museu” i diversos programes educatius.
Des de la pròpia Direcció de Memòria, Història i Patrimoni ha coordinat el desenvolupament de diferents projectes de nous museus com el Museu de Cultures del Món, o el projecte museogràfic del Museu de la Música de Barcelona.
Coordinació de diferents taules de treball per a la definició de línies és estratègiques en relació als museus i l’educació, la comunicació, la governança o les polítiques de públics.
De 2000 a 2006 va ser responsable del departament d’exposicions temporals del Museu d’Història de la Ciutat de Barcelona.
De 2008 a 2011, i des del 2016 és el representant de l’Ajuntament de Barcelona a la Junta de Museus de Catalunya

All session by Quim Vicente Ibáñez

ROUND TABLE DISCUSSION

14 June
16:45h - 17:45h