Sònia Gainza

Director of Apropa Cultura

Sònia Gainza

Director of Apropa Cultura

Biography

< PROGRAM

Sonia Gainza Bernal, directora i fundadora del programa Apropa Cultura. Del 2002 al 2006 va ser cap de màrqueting a L’Auditori de Barcelona on, a partir del 2006, va engegar Apropa Cultura.

Llicenciada en Ciències Empresarials i  Màster en direcció i administració d’empreses per ESADE (Universitat Ramon Llull), i Titulació de Grau Mig de Piano i Superior de Cant al Conservatori Municipal de Música de Barcelona.

És mare d’una filla amb discapacitat intel·lectual i impulsora de l’escola inclusiva. Compta amb 25 anys d’experiència professional a diferents sectors, des de distribució, àmbit social i de l’ensenyament, cultural i de l’administració pública. Ha treballar a les àrees de marketing, comunicació, producció i direcció.

És coordinadora de les activitats socials participatives de L’Auditori: Et toca a tu, el concert participatiu anual de l’OBC amb entitats que treballen amb la música com a eina d’integració social, i Un matí d’orquestra, els tallers musicals tallers dissenyats per a persones amb Alzheimer i persones amb discapacitat intel·lectual.

Sobre Apropa Cultura: és el programa dels equipaments culturals que actualment uneix a més 90 auditoris, teatres, museus, espais singulars i festivals de 26 municipis de Catalunya. El programa facilita l’accés a la programació cultural a les persones en situació de vulnerabilitat ateses per les entitats socials.

All session by Sònia Gainza

Apropa Cultura, promoting access to culture for people in situations of disability or vulnerability

15 June
15:45h - 16:15h