Presentació

Barcelona acull el 5è Congrés Internacional d’Educació i Accessibilitat a Museus i Patrimoni, organitzat pel Museu Marítim de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, a través de l’ ICUB – Institut de Cultura de Barcelona, l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat i l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Sota el títol de Planificació i Gestió. Accés als continguts us convidem a participar, debatre, intercanviar i reflexionar sobre la gestió de l’accessibilitat a les institucions culturals com una responsabilitat compartida, i l’aposta per un canvi en la concepció dels continguts, cap a uns continguts atractius per a totes les persones.

Us animem a participar en aquesta nova edició del Congrés Internacional d’Educació i Accessibilitat a Museus i Patrimoni, us esperem el proper mes de juny a Barcelona, i us convidem a seguir totes les novetats del Congrés a través d’aquesta web, i a interactuar amb el hashtag #congresoaccesibilidad

Eix 1

La gestió de l’accesibilitat, una responsabilitat compartidaa

Reflexionarem sobre plans d’accessibilitat, responsabilitats, transversalitat en la gestió de l’accessibilitat, entre moltes altres coses.

Eix 2

Per un canvi en la concepció dels continguts

La gran assignatura pendent: ja no és només lletra gran i colors contrastats, sinó també uns continguts atractius per a tothom.

Eix 3

L’accessibilitat als museus de Catalunya

Dedicat a la diagnosi de l’accessibilitat als museus catalans i presentació d’alguns dels molts projectes que s’estan fent.

logo-blanc

Av. de les Drassanes, s/n, 08001 Barcelona
933 429 920congresoaccesibilidad@mmb.cat